Politika

OBRAĆANJE MIROSLAVA ALEKSIĆA: "Informacije koje su izneli predstavnici SNS i Vučić odnose se na procenat uzorka"

Autor Milena Antonijević

Miroslav Aleksić se u ime koalicije "Srbija protiv nasilja" obratio građanima i rekao da se informacije koje su izneli predstavnici SNS i predsednik Vučić odnose na procenat uzorka

Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Miroslav Aleksić je na konferenciji za novinare, u ime koalicije "Srbija protiv nasilja" rekao da se informacije koje su izneli predstavnici SNS i predsednik Vučić odnose na procenat uzorka.

"Mi imamo rezultate isključivo bazirane na zapisnicima koji su do nas došli. Nema uzoraka, samo rezultata i još uvek se glasovi broje, tako da do kasno u noć nećemo znati koliki su rezultati. Ono što mi imamo, sa 29,17 odsto ukupnog broja biračkih mesta, rezultati su takvi da je koalicija oko SNS na 43,2 odsto, koalicija Srbija protiv nasilja 28,2, Socijalistička partija Srbije na 6,7 odsto, Novi DSS - NADA na 5,5 odsto i lista "Mi - glas iz naroda" na 4,8 odsto, a ostali su svi ispod cenzura", naveo je Aleksić i dodao:

"U Beogradu je jako mali broj biračkih mesta na kojima je završeno brojanje glasova i koji su evidentirani i u ovom trenutku nema govora o tome da je SNS pobedio u Beogradu".

(M.A./EURACTIV.rs)