O nama

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Euractiv

EURACTIV Srbija je centralna medijska platforma za ravnopravnu debatu između politike, biznisa i civilnog društva Zapadnog Balkana i Evropske unije. Najrelevantnija i najsavremenija destinacija za važne informacije i razmenu mišljenja o odnosima između EU i Srbije.

Portal MONDO, koji posluje u sastavu najveće regionalne medijske kompanije Wireless Media Group, ekskluzivni je partner EURACTIV mreže za Srbiju.

EURACTIV iz EU donosi najvažnije vesti, informacije i analize važne za Srbiju i region, a istovremeno je platforma sa koje će vesti iz Srbije i čitavog regiona moći da odjeknu u EU.

Pod sloganom "Novo poglavlje", izveštavamo objektivno, relevantni smo, postavljamo pitanja i donosimo odgovore.

Najnovije i udarne vesti, analize, intervjui, profili ključnih ličnosti, kolumne i tekstovi stručnih saradnika kao i specijalni izveštaji, samo su deo sadržaja koji EURACTIV Srbija svakodnevno donosi svojim čitaocima.

Naša misija je da produbimo debate, kako unutar institucija tako i van njih, na činjeničan, konstruktivan i transparentan način.

"EURACTIV želi dobrodošlicu novim partnerima u Srbiji, za koje verujemo da će nam omogućiti da unapredimo razmenu relevantnih informacija između Brisela i Srbije. Radujemo se konstruktivnoj saradnji, naročito imajući u vidu dugotrajan proces pridruženja Srbije Evropskoj uniji i promene politika koje on podrazumeva", stigla je poruka iz sedišta EURACTIV-a iz Brisela ovim povodom.