Društvo

OTVORENA GALERIJA AUTOMOBILA SRBIJE: Dođite i doživite pravi adrenalinski spektakl!

Autor Milena Antonijević

Pod svodovima najvećeg šoping centra u regionu u toku je Galerija automobila Srbije, jedinstvena izložba najluksuznijih automobila na tržištu. Pozivamo vas da je posetite do nedelje, 22. oktobra.

Izvor: Promo

Izložba je otvorena danas, traje do nedelje, 22. oktobra, a tokom trajanja ovog adrenalinskog događaja biće predstavljeno oko 60 prvoklasnih modela automobila poslednje generacije.

Bilo da ste ljubitelji klasičnih benzinaca ili dizelaša ili veće poštovanje gajite prema hibridima i najsavremenijim električnim modelima, ovaj događaj ne smete propustiti!

Najnoviji, najbrži i najluksuzniji četvorotočkaši će vas zasigurno osvojiti svojom elegancijom, lepotom i udobnošću, dok će vas njihove moćne performanse u potpunosti zapanjiti.

Svoje novitete na ovom automobilskom festivalu predstavljaju i globalno poznati brendovi kao što su Mercedes, Tojota, Kia, Volvo, Džili, Hjundai, Ford, MG, Nisan, Čeri, Pežo, Opel, Reno, Dačia, Suzuki, Škoda, Fiat, JEEP, Alfa Romeo.

Svi izloženi modeli moći će da se isprobaju u test vožnji, a posetioce očekuju velika iznenađenja i brojne specijalne ponude.

Na raspolaganju su vam besplatni parking u podzemnoj garaži, kao i u spoljnoj garaži, a radno vreme Galerije je svakog dana od 10 do 22 časa. Ulaz je besplatan.

(EURACTIV.rs)