Biznis

GDE SE HR UKRŠTA SA USPEHOM? Pratite panel diskusiju "Digitalizacija u fokusu"

U organizaciji kompanije Wireless Media, u saradnji sa organizacijom HR World, održaće se panel o procesu digitalizacije i rešenjima koje kompanije biraju za upravljanje HR procesima, ali i drugim značajnim temama iz ove oblasti.

Izvor: EURACTIV.rs

U četvrtak (22. februara) 2024. godine sa početkom od 14 časova, kompanija Wireless Media, u saradnji sa organizacijom HR World, organizuje Meet Up "Digitalizacija u fokusu – Where HR Meets Success", na kom će se govoriti o procesu digitalizacije, change management i data analitika izazovima i rešenjima koje kompanije biraju za upravljanje HR procesima, sa posebnim akcentom na SAP HR digitalnim rešenjima, kao i istraživanjima iz HR industrije.

Na panelu će govoriti Žaklina Teofilović (Head of research, HR World Research), na temu "Uvidi iz velikog godišnjeg HR World istraživanja o HRIS i korišćenju tehnologije"; Nataša Rajevac (Senior Solution Advisor & Team Lead za SAP SuccessFactors, SAP), na temu "Izazovi sa kojima se susrećemo kada krenemo u digitalizaciju i implementaciju softvera"; Olivera Zdravković (Director of Human Resources, Galenika), na temu "Change management, nije do softvera već do mindseta" i Isidora Gatarić (Analytics Delivery Lead, Wireless Media Group), na temu "Implementacija data mašinskog učenja u HR, people analytics, prediktivna analitika".

Nakon ovog panela, predviđen je Q&A segment u trajanju od oko 20 min.

Registracija se može izvršiti putem LINKa.

Konferenciju možete pratiti putem strima na Jutjub kanalu Euroactiva https://youtube.com/live/zZSidgbGThE

(J.N./EURACTIV.rs)