Biznis

BL LUXURY HOSPITALITY: Inovativni koncept tim bildinga

Autor PROMO:BL LUXURY HOSPITALITY

Izgradnja jačih veza u okviru tima, produbljivanje poslovnih odnosa u cilju poboljšanja rezultata, opuštanje i, neminovno, mnogo zabave – svi znamo da je to ono što uvek očekujemo kada je tim bilding u pitanju.

Izvor: BL LUXURY HOSPITALITY

Granice se pomeraju, očekivanja su sve veća i, taman kad smo polako počeli da razmišljamo o tome kako su sve ideje već potrošene, a sve varijante tim bildinga već viđene, stiže nam dašak inovativnosti od kompanije BL Luxury Hospitality, specijalizovane za luksuzno sportsko ugostiteljstvo.

BL Luxury Hospitality postavlja novi standard u organizaciji događaja, pružajući poslovnim liderima mogućnost da kroz luksuzno iskustvo spoje posao i zadovoljstvo. Njihova misija je da klijentima obezbede ekskluzivne aranžmane za željene sportske, ali i muzičke i druge kulturne događaje. Specijalni paketi prilagođeni malim grupama (do 10 ljudi), koje pažljivo organizuje tim iskusnih stručnjaka za sportsko ugostiteljstvo, omogućavaju klijentima uživanje u događajima na nesvakidašnji način. Proslavite poslovni uspeh ili novu saradnju na utakmici omiljenog tima ili koncertu obožavanog izvođača, uz mali ali odabran krug ljudi, vrhunsku organizaciju i sjajnu atmosferu.

Ukoliko se odlučite za ovaj inovativni vid tim bildinga sa svojim kolegama, klijentima ili poslovnim partnerima, očekujte jedinstveni koncept i VIP tretman. BL vam nudi ekskluzivan pristup lokacijama, VIP prevoz, premijum usluge, jedinstvenu perspektivu praćenja događaja iz moderno opremljene BL Luxury Hospitality lože − i ne samo to. U okviru aranžmana za sportske događaje dobijate priliku da upoznate žive legende našeg sporta, koje će biti vaši domaćini. Uz kvalitetno provedeno vreme s njima, doživljaj utakmice kojoj prisustvujete nesumnjivo će biti upotpunjen.

Izvor: BL LUXURY HOSPITALITY

Kao jedna od pet kompanija u Evropi u okviru Bucket List grupe, BL Luxury Hospitality sarađuje i sa predstavništvima u Velikoj Britaniji, Italiji, Turskoj i Grčkoj. Stoga je, prema vašim željama i potrebama, moguće organizovati i višednevne aranžmane odabranih događaja, sa uključenim dodatnim aktivnostima, luksuznim smeštajem i transferima u Beogradu i inostranstvu.

Finale Evrolige? Golf turniri u Škotskoj? Ili možda trke Formule 1?

BL tim potvrđuje: „Vaše je samo da odaberete događaj, na nama je da vam obezbedimo nezaboravno iskustvo.”

Za one koji nisu vatreni navijači i sportske duše, ali su ljubitelji muzičkih događaja – tu su i aranžmani koje BL tim organizuje u okviru koncerata u beogradskoj Štark Areni, gde vas čeka komforna BL Luxury Hospitality loža, kao i domaćin, koji će vam stajati na raspolaganju i brinuti o vašoj udobnosti tokom čitavog trajanja događaja. Personalizovani aranžmani pružaju vam privatnost, lagodnost i priliku da iskusite luksuzni lifestyle dok pratite željno iščekivani koncert ili utakmicu omiljenog tima. BL tim nesumnjivo podiže organizaciju događaja na viši nivo i pruža nešto drugačije, jedinstveno na našem tržištu.

Uz moto IT'S ALL ABOUT YOUR EXPERIENCE, BL Luxury Hospitality ne samo da obećava nezaboravna iskustva već ih i realizuje, kreirajući neprocenjive trenutke uživanja za svoje klijente. Tim bildinzi, ali i poslovne i privatne proslave, ne moraju više biti stereotipni, prevaziđeni i davno viđeni. BL je vaša ulaznica za svet luksuznih i nezaboravnih iskustava, koje sasvim sigurno nijedan član vašeg tima neće želeti da propusti.