Biznis

REGIONALNI SAJAM POSLOVA: Odlična prilika za mlade

Autor Milena Antonijević

Svoju ponudu na Regionalnom sajmu poslova, od preko 500 poslovnih prilika nudi više od 50 poslodavaca iz Srbije koji su raspoređeni u 5 tematskih kapsula: Usluge, Trgovina, IT, Proizvodnja i Startuj kapsula namenjena mladima.

Izvor: SmartLife / Pexels / Buro Millennial

Regionalni sajam poslova odlična prilika da pronađete posao koji vam odgovara i da započnete svoju karijeru u pravom smeru.

Više od 1.000 oglasa možete pronaći na Regionalnom sajmu poslova, a posebna celina izdvojena je za one koji traže svoje prvo zaposlenje.

Sajam je koncipiran u pet tematskih celina, i jedna od njih je "Startuj" kapsula, namenjena mladima tek treba da započnu svoju karijeru. Tu su i druge celine: Usluge, Trgovina, Proizvodnja i IT.

Ukoliko posao tražite baš u IT sektoru možda će vam biti zanimljivo predstavljanje kompanije Wireless Media. Kao SAP partner, komapnija se konstantno razvija i raste u pravcu tehnologija za unapređenje poslovnih procesa iz ugla upravljanja ljudskim resursima, finansija, e-commerce, praćenja životnog ciklusa proizvoda i lanaca nabavke. Možete saznati i kakva su rešenja SAP SuccessFactors i SAP Commerce Cloud. 

Sajam traje do 31. oktobra, a kako je u online formi, brzo i lako možete pristupiti informacijama i oglasima za posao.

Sajam možete posetiti ovde: https://regionalnisajamposlova.com/rs/

(EURACTIV.rs)

Sajam možete posetiti ovde:  https://regionalnisajamposlova.com/rs/