Biznis

ZEPTERME- INVESTICIJA ZA VRHUNSKI KVALITET ŽIVOTA!

Izvor Promo

Protkana zelenim pejzažima i lekovitim vodama, Vrnjačka banja predstavlja rajsko parče za odmor i uživanje.

Izvor: promo/zepterme

Baš tu, u samom srcu banjskog turizma nastao je jedinstveni kompleks Zepterme, nova oaza mira i luksuza koja se nalazi na samo dva sata vožnje od Beograda. Potpuno opremljeni apartmani predstavljaju nov koncept na našem tržištu koji je investitor „Zepter Real Estate“ doneo u Srbiju. U njihovu cenu je uključeno sve što je potrebno za beg od gradske vreve i užurbanosti – od nameštaja i rasvete, do bele tehnike i elektronike renomiranih brendova. Na Vama je samo da ponesete lične stvari i opustite se. Zato iskoristite priliku i članstvom u „Zepter BizzClubu” ostvarite do 5% popusta pri kupovini dvosobnih ili trosobnih apartmana kvadratura od 53 do 139 m².

Izvor: promo/zepterme

 Potpuno opremljeni hotelski apartmani, savršeno prilagođeni za predah od svakodnevice, pažljivo su osmišljeni do najsitnijih detalja pružajući osećaj raskošnog doma daleko od kuće. Kvalitetni materijali i besprekoran enterijer zadovoljavaju čak i najistančanije ukuse, a prostrane terase pružaju predivne poglede na prirodu koja okružuje Vrnjačku Banju, čineći svaki trenutak posebnim. Zepterme nudi mnogo više od modernih apartmana, on nudi životni stil bez stresa, okrenut isključivo zdravlju. Sportska zona unutar kompleksa omogućava vam da održavate svoju formu, koristeći opremljenu teretanu koja je otvorena i dostupna 24 sata dnevno, a za potpuni relaks i regeneraciju tela, tu je spa centar sa saunom, slanom sobom, džakuzijem i raznim vrstama masaža koje će vas osvežiti i vratiti vitalnost. Za prave šopingholičare u prizemlju se nalazi tržni centar sa brojnim restoranima i prodavnicama. Bez obzira da li želite da se prepustite kulinarskim specijalitetima ili da istražite modne brendove, Zepterme će zadovoljiti sve vaše želje. Predstavljajući istovremeno i investiciju u budućnost, apartman u ovom kompleksu možete da izdajete i tako steknete dodatni izvor prihoda. Vaša odluka o kupovini će biti pametna, a povrat novca brz.

Napunite baterije, izbistrite svoj um i uživajte u benefitima Zepterme kompleksa. Pronađite svoju savršenu destinaciju za odmor u kraljici banjskog turizma i zauvek unapredite kvalitet života.

Tagovi