Biznis

KONFERENCIJA SLOVENAČKE I SRPSKE LOGISTIKE

Izvor Promo

Poslovna konferencija o transportnoj logistici, održaće se u utorak, 6. juna 2023. godine, u hotelu Hyatt Regency u Beogradu sa početkom u 11:30 časova.

Izvor: Promo

Slovenački poslovni klub u saradnji sa Gospodarskom zbornicom Slovenije (Udruženja za saobraćaj i Centar za međunarodno poslovanje), agencijom SPIRIT Slovenija, Slovenačkim železnicama, Lukom Koper, uz podršku Privredne komore Srbije, organizujemo Poslovnu konferenciju o transportnoj logistici, koja će se održati u utorak, 6. juna 2023. godine, u hotelu Hyatt Regency u Beogradu sa početkom u 11:30 časova.

Konferencija će okupiti domaće i slovenačke privrednike koji posluju u sektoru transporta i logistike, kao i uvoznike i izvoznike, sa ciljem da se unaprede potencijali koji nude transport robe koridorom 10. Članovi poslovne delegacije Slovenije predstaviće svoje usluge, kapacitete transportnog sektora za prevoz srpskih proizvoda, kako bi se naglasio značaj ovog transportnog pravca, ne samo za privredu Srbije, već i za region Zapadnog Balkana i Evrope.

Nakon konferencije biće održani poslovni susreti (B2B) za koje je potrebno da se prijavite na platformu za zakazivanje sastanaka: https://konferencija-slovenacke-i-srpske-logistike.b2match.io/ .
Platforma će biti otvorena do 5.6.2023. godine. Pozivamo vas da se što ranije registrujete, kako biste imali vremena da pretražite profile učesnika, identifikujete potencijalne poslovne partnere i pošaljete zahteve za sastanke. Sastanci se ne zakazuju automatski, već je potrebno da prihvatite ili otkažete sastanak, ukoliko vam je neko od registrovanih učesnika poslao zahtev. Dan pre samog događaja dobićete vaš lični raspored sastanaka sa tačnom satnicom.