Biznis

SINERGIJA ITALIJANSKO-SRPSKE KUHINJE NA TANJIRU

Zajedno sa kompanijom članicom ISI doo, Konfindustrija Srbija organizovala je drugi po redu Paču Eno Gastro Revolution događa

Izvor: Confindustria Srbija/ Miroslava Simić Kocić

Zajedno sa kompanijom članicom ISI doo, Konfindustrija Srbija organizovala je drugi po redu Paču Eno Gastro Revolution događaj - autentično veče italijansko-srpske kuhinje u restoranu La Cucina, u cilju promocije italijanskih proizvoda malih italijanskih proizvođača iz različitih regija Italije, ali i uparivanja italijanske i sprske kulinarske tradicije.

Veče su otvorili Irena Brajović, direktorka Konfindustrije Srbija i Emilio Bosko, idejni tvorac projekta Paču Eno Gastro Revolution koji su pozdravili sve prisutne, brojne kolege, saradnike i drage prijatelje.

Svako od pet serviranih jela je detaljno predstavljeno i propraćeno je pričom o poreklu korišćenih namirnica pa su se tako na jednom tanjiru našli proizvodi sa Sicilije, iz Kalabrije, ali i sa juga Srbije poput ajvara i uštipaka.

Veče je završeno desertom iznenađenja, kao i nagradnom igrom - ukusnim poklon paketima sa različitim italijanskim proizvodima.